narnia günlükleri prens kaspiyan
3 posters
MUSİCLAND :: SİNEMA&TV :: Vizyondakiler
1 sayfadaki 1 sayfası
narnia günlükleri prens kaspiyan
Ülkemizde de gösterime giren ve kitaptan uyarlama bir seri olan Narnia Günlükleri serisinin ikinci filmi geliyor. İlk olarak sinemada fragmanını izleyerek haberini aldığım bu ikinci filmin ayrıntılarına hemen bi’ internetten bakayım dedim. Birinci film olan Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap filmini beğendiğimi söyleyebilirim. İşlediği ilginç konusu ilgimi çekmişti. İkinci filminin gelmesini, özellikle de fragmanını izledikten sonra sevindiğimi söylemeliyim.
Bu ikinci filmin konusunu da kısaca özetleyeyim: İngiltere tren istasyonundan ayrılan Peter, Susan, Edmund ve Lucy(ilk filmden beri baya büyümüşler canım ) kendilerini Kral Mirax adlı kötü mü kötü kralın adasında bulurlar. Kral Mirax namlı bu adamı devirebilmek için bizim dört kardeş, adanın prensi, Prens Caspian ve bizim şu konuşan aslanımızla birlik olurlar. Ve bundan sonra da atraksiyon başlar.
Bu filmde sevdiğim bir şey daha var onu da söylemeden geçemeyeceğim. İlk filmi izleyenler bilir; filmdeki aslan, orjinal dilde de Aslan diye çağrılıyor. Hele bir de ilk filmde iyileştirmek için Türk Lokumu’nun kullanılması da ufak ama güzel bir ayrıntı.
Ayrıca filmin bir de oyununun çıkacağını da ayrıca belirtmek isterim.
Film, bir de Disney’den çıkma olunca kesinlikle ne kadar kaliteli bir film olacağını söylememe gerek yoktur herhalde. Ayrıca film, ülkemizde 6 Haziran‘da gösterime giriyor. Eğer fantastik filmlerden hoşlanıyor ve kaliteli savaş sahneleri (fragmandan anlaşıldığı üzere) görmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
Bu ikinci filmin konusunu da kısaca özetleyeyim: İngiltere tren istasyonundan ayrılan Peter, Susan, Edmund ve Lucy(ilk filmden beri baya büyümüşler canım ) kendilerini Kral Mirax adlı kötü mü kötü kralın adasında bulurlar. Kral Mirax namlı bu adamı devirebilmek için bizim dört kardeş, adanın prensi, Prens Caspian ve bizim şu konuşan aslanımızla birlik olurlar. Ve bundan sonra da atraksiyon başlar.
Bu filmde sevdiğim bir şey daha var onu da söylemeden geçemeyeceğim. İlk filmi izleyenler bilir; filmdeki aslan, orjinal dilde de Aslan diye çağrılıyor. Hele bir de ilk filmde iyileştirmek için Türk Lokumu’nun kullanılması da ufak ama güzel bir ayrıntı.
Ayrıca filmin bir de oyununun çıkacağını da ayrıca belirtmek isterim.
Film, bir de Disney’den çıkma olunca kesinlikle ne kadar kaliteli bir film olacağını söylememe gerek yoktur herhalde. Ayrıca film, ülkemizde 6 Haziran‘da gösterime giriyor. Eğer fantastik filmlerden hoşlanıyor ve kaliteli savaş sahneleri (fragmandan anlaşıldığı üzere) görmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
Geri: narnia günlükleri prens kaspiyan
valla nazlıcım ben filmi afişi yeni asılmışken izledim güzeldi tavsiye ederim:D
JULİET- Admin
Geri: narnia günlükleri prens kaspiyan
vaLLa ben sinem^^Le iLk'ine qitmiştim ama.
~Jizému/*Shinya~- MODERATÖR
MUSİCLAND :: SİNEMA&TV :: Vizyondakiler
1 sayfadaki 1 sayfası